Om Sigrid

Hei igjen ja! 

Jeg har ærlig talt ikke tall på hvor mange ganger jeg nå har flyttet, laget ny eller på en annen måte tullet med bloggen min… But here goes!

Hmm, litt om meg… Vel, jeg er noenlunde normal videregående elev som ikke helt har bestemt seg for sine framtidige planer. Antagelig lærer eller journalist, men vi får se!

Jeg er også aktiv dyreverner og medlem av NOAH – for dyrs rettigheter. Jeg vil anbefale alle å sette seg litt inn i situasjonen til dyr her i landet vårt. Altfor mange går rundt og tror på det som de store selskapene prøver å få oss til å tro, nemlig at norsk mat er sunn, kortreist og at dyrene er alt opp på idylliske små gårder i Hardanger.
Sannheten kunne ikke vært mer annerledes… På grunn av dette er jeg også veganer, det vil si at jeg ikke vil delta i tortur av dyr eller bruke/spise produkter laget av dyr. Dette inkluderer ting som: lær, skinn, ull, honning, egg, melk og selvfølgelig kjøtt. Og til de som tror fisk går greit; fisk er dyr de også.

Jeg diskuterer gjerne mine synspunkt med deg, men kun hvis du spør fordi du er oppriktig nysgjerrig og ikke bare prøver å irritere eller finne feil med synspunktene mine. For meg er veganisme veldig, veldig viktig og jeg klarer meg utmerket uten sarkastiske og nedverdigende kommentarer, thank you very much…

Oookay, det ble kanskje litt kjeftete på slutten der! 😛
Er som regel ganske snill og grei, så ikke vær redd for å ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s