Food porn

Hei folkens!

Jeg kunne i dag våkne med tanken om at 13 (14!) år med skolegang nå er over! Endelig har jeg også blitt ferdig med videregående, etter å ha stresset med dette. Better late than never, right? 😀 I kveld er det avsluttningsfest og avskjed med lærere, elever og venner. Det blir ganske rart egentlig, selv om jeg bare har gått på denne skolen i ett år. Men man blir jo kjent med folk! Og nå skal vi alle reise hvert til vårt. Strange indeed….

Men over til noe ganske mer oppmuntrende!! Jeg skrev i går at jeg skulle opp i muntlig eksamen! Jeg kom opp i historie og skulle snakke om sammenhengen mellom Napoleon og nyere/eldre historieskriving! Denne oppgaven passet meg ganske godt, men jeg allikevel et nervøst vrak når jeg kom på skolen. For å si det sånn, jeg måtte skifte t-skjorte da jeg kom hjem 😛

Alle nervene, rare samtalene med mine med-nervevrak (la oss si de handlet om mulige måter å slippe eksamen på – det å “falle” fra 3. etasje var en del av dette) og våte t-skjorter til tross – jeg kom meg gjennom det! Med strålende resultat!! Jeg fikk 6! Dette må være den beste avslutningen jeg kunne fått. Nå er alt i boks, det kan ikke bli bedre. Jeg har ikke nevnt hva jeg skal til høsten fordi det har ikke vært 100% sikkert før nå (det avhang av karakterene mine!), men dere skal snart få et innlegg der jeg forteller dere ALT! Bare gled dere, det kommer til å bli fantastisk!

Så for å feire alle disse fantastiske tingene i livet mitt trenger vi litt god gammeldags food-porn, synes ikke dere også? Dette er ting jeg har laget i løpet av uken. Alt er fra matplanen min, så gå tilbake dit for å se hva de forskjellige tingene er! Eller bare spør meg, så skal jeg legge ut oppskrift til dere! YUM!

myWPEdit Image

myWPEdit Image

myWPEdit Image

myWPEdit Image

myWPEdit Image

myWPEdit Image

myWPEdit Image

myWPEdit Image

myWPEdit Image

myWPEdit Image

myWPEdit Image

Ble du sulten nå? 😀

5 kommentarer på “Food porn

 1. Himmel og hav! Så mye godt 🙂
  Hva er det på øverste bildet? Linseburger ellerno?
  Ha en fin helg!

  • sigen92 sier:

   Ikke sant?! Hvem sa vegansk mat var kjedelig?! 😀 Ja, det er linse- og potetburgere fra McDougalls bok «The Starch Solution!» Kjempegode!

 2. MariNMauland sier:

  Lekker presentasjon av chiapuddingen. Chia-trifle, rett og slett 🙂

 3. Ragnhild sier:

  Å herlighet!! Først og fremst GRATULERER med 6er!! Det er jo helt fantastisk!! Gleder meg til å høre om planene for neste år!
  Og for det andre- nyyyydelig mat du har kost deg med denne uken! Spesielt Detox Salaten 😉 Jeg laget den selv i går. Eller det vil si; det begynte som den (blomkål, brokkoli, gulrot og persille). Men så byttet jeg rosinene ut med aprikoser, og solsikkefrøene med hampfrø. Også kom jeg på «jeg liker jo ikke måltider uten fett :O :O». Så da byttet jeg ut sitron+lønnesirup med 1 ss mandelsmør blandet med litt fersk appelsinjuice. Ble veldig godt 😀

 4. Vilde sier:

  GRATULERA!!! SHIT!!

  Superbra!! Flinke flinke 😀 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s