In Flames i Bergen!

Yay! Konserten i går var bare helt fantastisk!! Snakk om god stemning da! (Håper dere tilgir de sinnsykt dårlige bildene, måtte ta dem med iPhone-kameraet mitt som jeg må innrømme har sett bedre dager! Håper og ber om ny mobil til bursdagen!)

Metalbandet In Flames spilte i går på Grieghallen i Bergen. Dørene ble åpnet klokken 8 og jeg kom ganske fort inn. Jeg greide også å få plass nesten helt oppe med scenen så jeg kunne få best mulig opplevelse av bandet! Selvfølgelig greide jeg da også å stå ved siden av en gjeng dritfulle bergensere… Ikke alltid en like morsom opplevelse 😛

Klokken halv ni begynte oppvarmingsbandet, Overthrow. De er fra Stavanger og gjorde en veldig god jobb! De kom til finalen i urørt (vet ikke hva resultatet ble). Den første sangen var helt ok, men sang to og tre var skikkelig bra! Folk var engasjert og bandet fikk en del headbanging og fistpumping! Stemning!

Sorry for crappy bildekvalitet, måtte bruke iPhone-kameraet... Håper og ber om ny mobil til bursdagen!

Men det var jo In Flames folk hadde kommet for å se. Vi måtte vente i en 45 minutters tid og jo lengre ventetiden ble, jo mer gira ble folk. Flere ganger ble lydteknikerne tatt for å være bandet og de fikk masse klapping og roping.

Endelig kom In Flames kom på scenen!! Vokalisten Anders prøvde å si noe, men ropingen og hylingen fra publikum overdøvet ham. Konserten begynte hardt og bra, med mange klassikere, men sanger fra det nye albumet deres Sounds From A Playground Fading (hvilket er et fantastisk bra album!). Sangen «Trigger» var den som blåste det hele av hengslene og det var tydelig at folk hadde ventet lenge på denne konserten!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanger som ble spilt var f.eks «Crawl Through Knives», «Where the Dead Ships Dwell», «Liberation», «Cloud Connected», «Touch of Red» og selvfølgelig «My Sweet Shadow»! Den siste er min absolutte yndlingssang! Fantastisk!

Vokalisten Anders gjorde masse for å gjøre dette til en helt utrolig konsertopplevelse, for eksempel så gjorde han narr av det svenske publikumet etter å ha sett hvor fantastiske vi var (høh høh) og han dro en fyr opp på scenen. Det var utrolig morsomt, han som ble tatt opp på scenen hadde stått med headset (på en konsert?!?!?!?!) og filmet med mobilen. Anders klikket litt på det og ville først ha mobilen hans. Det fikk han og så endte det med at han ville ha fyren opp også. Heldiggrisen fikk lov til å stå oppe på scenen mens bandet spilte og filme!!! Geeeez, gjett om samtlige i rommet var dritmisunnelige da! Han fikk litt buekonsert etterpå da xD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På et punkt i konserten begynte en mosh-pit rett bak meg, noe som gjorde meg en smule nervøs. For de som ikke er helt bevandret i metal-konsert-vokabular så er en mosh-pit en sirkel i publikum der målet er å dytte andre, hoppe og gå generelt crazy. Det kan bli ganske røft og jeg måtte passe meg for ikke å bli trampet ned!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg kan bare si at In Flames-fans er virkelig dedikerte, alle sangene som ble spilt fikk allsang fra publikum og flere ganger fullførte publikum refreng eller setninger for bandet. Jeg hylte med av full hals og var bekymret for om jeg ville være i stand til å snakke dagen etter (ingen problem, kan jeg rapportere 😛 ).

Cirka klokka 11 avsluttet konserten til massiv applaus og kjempegod stemning. Så var det bare å tråkle seg ut av bygget, alle ganske svette, men fremdeles ganske ekstatiske.

Tusen takk til In Flames for en sinnsykt bra kveld!!

Svett og blid 😉

4 kommentarer på “In Flames i Bergen!

  1. Ragnhild sier:

    Konserter er alltid gøy!! Så fint du hadde en god opplevelse 🙂
    Det er nok ikke helt min type musikk da.. jeg er litt mer på a1 og Britney jeg… haha, flaut, men helt sant! 😛
    Ha en fin dag Sigrid 🙂

  2. Hege sier:

    Hehe ja, da vet du hva du må gjøre neste gang, for å bli dratt opp på scenen! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s