Raw wraps med 2 ingredienser!

Her er jeg igjen!

Denne uken har virkelig bare flydd forbi! Plutselig var det torsdag og jeg sitter her i resepsjonen (strøjobb) og koser meg med tanken på at jeg blir betalt for å sitte her og lese blogger. Noen jobber er bedre enn andre altså! I tillegg har jeg fått beskjed om at jeg «bare må forsyne meg fra kjøkkenet med frukt!» Tror ikke de vet hva de gjør når de tilbyr en person på 80/10/10 fri tilgang til fruktlageret… 😛

Jeg gikk tilbake til en vane jeg hadde før, men som jeg har «glemt» litt, nemlig å lage matpakken min kvelden i forveien. På den måten har jeg bedre tid om morgenen og jeg fikk skvist inn litt HIIT før frokost! Herlig! Den bestod av tre øvelser med tre repetisjoner. Burpees, lunges og side-step push-ups. Følte hjertet hadde lyst til å pumpe seg opp halsen min på den siste repetisjonen!! Føltes så deilig å fylle opp min tomme mage med en deilig appelsin og sjokoladesmoothie! Den var ganske enkel og jeg hadde litt fett i denne i dag for å få inn litt sunne fettsyrer! Det man må huske på er at det er VELDIG viktig på denne dietten å spise maaasse mengder grønne grønnsaker og også fett. Det er ikke mye fett, men litt bør man uansett ha! Det er dette som gjør 80/10/10 forskjellig fra fruktarianisme. Smoothien bestod av 2 bananer, 3 appelsiner, 2 ss raw kakao pulver og 1 ss chiafrø. Blend med vann og nyt! Perfekt og var ikke sulten før ca 4 timer senere.

Selv om jeg hadde laget lunch, hadde jeg ikke så veldig lyst på den. Det kroppen min ville ha, var salat og banan! Og når kroppen min ber om noe, så tilfører jeg! Raw wraps, 811-style, here we come!

Jeg og en venninne stakk innom innvandrersjappa (mye billigere der!) hvor jeg kjøpte en pakke salat (cirka et hode lolle) og fire store bananer. De var perfekt modne! Hater når bananene ikke er helt modne og de smaker voksete…

Vel tilbake på skolen vasket jeg salaten og satte i gang. Du trenger altså bare to ingredienser, salat of your choice og bananer. Så mange du vil/orker.
Riv av noen blader av salaten, legg flatt og del bananen i litt mindre biter (jeg delte hver banan cirka i 3). Legg bananbiten på salatbladet og rull salatbladet rundt bananen! Spis og nyt!

Til og med min venninne, som hater alt som ser ut som det er sunt og som jevnlig spiser McD-burgere, sa at det var kjempegodt! 80/10/10 vs. MacDonalds = 1-0!


6 kommentarer på “Raw wraps med 2 ingredienser!

 1. Ragnhild sier:

  Haha, så rart! Jeg hadde tenkt å lage bananwraps til frokost i dag!!! Men så mangle jeg både banan og salat, så det gikk jo ikke! Men det blir frokost i løpet av de neste dagene! Jeg er jo veldig glad i fett jeg da, så jeg skal også smøre bananene mine med nøttesmør 😀

  • sigen92 sier:

   Ooo! Kanskje jeg fikk inspirasjon telepatisk fra deg! 😉 Banan og salat er noe som ALLTID er i mitt hus. Uten det tror jeg at jeg hadde sultet i hjel xD Har spist 6 bananer hittil i dag og planlegger flere når jeg kommer hjem fra jobb!
   Nom! banan med nøttesmør er fantastisk godt! Har noen glass med mandelsmør, artisana sitt kakaopålegg og peanutsmør hjemme, men antar de varer en stund på 811!!! Kanskje skal jeg bruke en ss i en salatdressing eller på frukt en av dagene? Hmm…

   • Ragnhild sier:

    Har alltid salat i hus jeg også, men i dag ble det handletur 🙂
    Prøv å rør ut en ss mandelsmør med saft fra appelsin, og bruk det som dressing – så godt!!

   • sigen92 sier:

    Nam! Det hørtes godt ut! Kanskje litt selleri også, for saltsmak! Hater salt i nøttesmørene mine, så de er ikke salte 🙂 Har funnet at selleri og tomater gir akkurat nok saltsmak for meg!

 2. Hege sier:

  Oi, dette har jeg aldri prøvd.. Men.. smaker det ikke litt rart med salat (som jo ofte er littegranne bittert) sammen med søt banan? Klarer ikke helt å «smake for meg» komboen.

  • sigen92 sier:

   Anbefaler å prøve! Man skulle jo tro det, men jeg fant at søtsmaken til bananen var sterkere enn smaken fra salaten! Det var en veldig god kombo, siden jeg ikke hadde lyst på bare søtt til lunch! Ved å ha salatsmaken litt «i bakgrunnen» fikk jeg en bedre smaksopplevelse! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s