Give away hos Hege!!

Hege, hos bloggen «A case of me» har akkurat startet en give away i anledning ett-årsdagen til bloggen sin! Selvfølgelig kunne jeg ikke dy meg, jeg måtte være med på denne herligheten!

Premien er boka «The inner world of farm animals» av Amy Hatkoff. Denne boka er full av vakre, herlige bilder av dyr vi kanskje ikke er så vant til å se daglig. Dyr som sauer, gjess, kalver, kuer osv. Dette er dyr som fortjener like mye kjærlighet som «vanlige» dyr som hunder og katter! Bare fordi de er «out of sight» betyr ikke at de også skal være «out of mind»!

Hvis du fremdeles spiser kjøtt så vil jeg anbefale å bla igjennom denne boken og tenke over hvem det faktisk er du spiser!

Her kan du finne give away’en

Og Hege, jeg håper jeg vinner!! 😀

6 kommentarer på “Give away hos Hege!!

 1. Hege sier:

  Ååå 🙂 Du er vel snill, vel! Og takk for den hyggelige kommentaren på give away-innlegget..

  Sant det er fantastisk med den matdagboken? Anbefaler deg å ta noen bilder av og til også, som inspirasjon til matleie dager.. Jeg har dessverre vært veldig sløv med matdagboken i det siste, så det har kommet mange blanke sider, men det skal det herved bli slutt på.

  • sigen92 sier:

   Ja, jeg pleier ta bilder! nsker meg desperat et bedre kamera da… Ikke alltid lett f maten til se like bra ut p bildet som den ser ut i virkeligheten! Speilreflekskamera, hvor er du nr jeg trenger deg?! Jeg har gjort det til en vane skrive i dagboken rett fr jeg legger meg. Den ligger p nattbordet mitt full synlig, med en penn p toppen. P den mten fler jeg p en mte at jeg er ndt til skrive i den 😉 Tar jo ikke mer enn 5 minutter!

 2. Huffda. Jeg spiser uansett når på døgnet 😉

  • sigen92 sier:

   Jeg er et typisk a-menneske, så rundt 9-10 tiden er nattinatt for meg xD Men spiser gjerne når som helst (og hvor mye som helst :P) før det!! Gjerne frokost! Det er det beste måltidet om dagen, spør du meg!

 3. Kristine sier:

  Krysser fingrede for at du vinner 😉

  SV:
  Det gjør det.
  For øvrig synes jeg sjokolade funker med det meste 😉
  Jeg kan anbefale youtube. Søk opp en øvelse der og du får flott forklaring på hvordan den skal gjøres 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s