Rainbow-paradise salad


For et navn! Og for en salat!! Denne lille herligheten ble til i et anfall av kraftige cravings for frukt, samtidig som jeg ville ha i meg litt grønnsaker og grønt. Så i skikkelig Sigrid-stil kombinerer vi!!! Ingen kombinasjon er for merkelig her i huset 😉

Jeg mener det, jeg satt og virkelig ‘mm’et og ‘aaah’et mens jeg spiste denne! Takk og lov for at jeg satt alene og ingen hørte meg! Mat er virkelig min yndlings»hobby» xD Get a life, right? Nah, I’ll just get some chocolate instead! 😀

Okay, slutt med mine merkelige anekdoter. Over til oppskrift og BILDER!

Rainbow-paradise salad
1 banan
1 eple
1 rødbete (liten)
1 håndfull med salatmix (jeg hadde en blanding med spinat, rød bladsalat, ruccola og romano)
3-4 ss kikerter
1 håndfull rosiner
2 håndfuller cashews (en på salaten og en til å spise ved siden av! 😉 NAM!
1 ss tahini
Litt sitronpepper (eller, om du er meg, MASSE sitronpepper!)

Start med banan og eple. Kutt bananen i tynne skiver og legg i bunnen av skålen. Skjær eplet i små biter og hell over. Fortsett med salatmixen og skjær rødbeten i så tynne skiver du klarer. Ha oppi sammen med de andre tingene. Topp salaten med tahini og sitronpepper. Jeg rørte bare litt for å blande ingrediensene noe, men ikke mye. Jeg likte godt at jeg fikk slike lag med forskjellige smaker! Øverst har du den salte, crunchy smaken av tahini, sitronpepper og rødbeter, bare brutt av små stikk av sødme fra rosinene og deilig kremete cashewnøtter. Så kommer frukten som en slags dessert i selve måltidet på slutten. Fantastisk!

Og er du ikke sulten enda, så ta en titt på disse bildene!!


Én kommentar på “Rainbow-paradise salad

  1. Hege sier:

    Ååå, nam nam nam nam!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s