Miss Rambo?

Jeg er virkelig overrasket over meg selv! I dag gjorde jeg to ting jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Den første tingen velger jeg ikke å dele med verdensveven, men den andre tingen kan jeg godt fortelle dere om! Det involverte to ting: 1 stk digital vekt og 1 stk vedøks.


Det kom til ett punkt der jeg var så sint, frustrert og lei at jeg tenkte; «Nok er nok! Dette er siste gang jeg lar en dings som denne kontrollere MITT liv!» Med vekta i den ene hånda og øksa i den andre gikk jeg ut, la vekta på hakkestabben og dælja løs. Fy FA*N så godt det føltes! Pulsen kjentes godt langt opp i halsen, jeg kjente blodet strømme gjennom kroppen min og jeg nøt hvert øyeblikk av det.

Kall meg hva dere vil, galning, drama queen, idiot… Jeg bryr meg ikke. Alt jeg vet er at jeg for en gangs skyld har tatt et oppgjør med meg selv som jeg ikke kan ta tilbake. Gjort er gjort og dett var dett. Kommer nok til å ta en liten stund før pulsen roer seg og jeg kommer tilbake til mitt ganske rolige selv igjen, men gidder ikke tenke så mye over det…

SHIT! Så deilig det føles!!!


4 kommentarer på “Miss Rambo?

 1. VilFag sier:

  *Glis fra øyra te øyra*
  Hell yeah!

  Dritbra! 😀
  Like, like, like!
  Godt gjort!!! 😀
  Stolt!^^

  • sigen92 sier:

   *GLIIIS tilbake!* Trenger du en liten oppmuntring, så anbefales øks! Får ut masse energi på det du hater mest! (P.S: Ikke bruk på levende ting, bare materielle ting som ingen trenger i livet sitt!*

 2. Elin sier:

  hehe, synes alt det du skriver høres ut som det gjorde deg svært godt! Hva andre mener er da uinteressant- gjør det som gjør DEG bra ❤ Gratulere, og PS: vekt har jeg ikke hatt på maaaaange år. Skal heller ikke kjøpe det! ;-p Nyt søndagen.

  • sigen92 sier:

   Tusen takk søte du! Du har rett som alltid! Jeg er heldivis en av de som ikke har brydd seg om det andre mener om meg, har mer enn nok med hva JEG mener om meg selv! Akkurat nå har jeg spist middag bestående av en herlig, rosa supersmoothie og salat! YUM!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s