Raw eplepannekaker med krem <3

Som jeg lovet tidligere, så er nå oppskriften på eplepannekakene med krem som jeg og Vilde delte før forelesningen med Superdamene nå her!! Jeg lagde disse til middag i dag siden jeg kom hjem sent og dette var det jeg hadde klart! Måtte servere dem med en salat fordi jeg ikke klarte å rettferdiggjøre å spise noe som ser så usunt ut til middag! Men vet du hva? Disse er bare sunnheten selv! DET er det som er det fantastiske med raw mat! Dessert til middag, imagine that! 😀

Oppskriften kommer etter min lille bilde-kavalkade! Rekk opp hånden hvis du får en liten oversvømmelse i munnen av disse vakre kreasjonene!


Pannekakene (Ani Phyo sin oppskrift, lover dere, denne dama er GENIAL!):
2 kopper epler (jeg brukte 2 stk.)
1 kopp malte linfrø
1 ss agavesirup
1 STOR dash med kanel og kardemomme
1/2 kopp vann

Hell alt sammen i en food processor. Jeg understreker dette fordi jeg begynte i blenderen og det går ikke! Massen er altfor tykk for det!!
Når alt er helt fint og tykt, overfør til et paraflexx-underlag i så store rundinger du ønsker for dine pannekaker. I følge oppskriften gir dette 8 pannekaker, men jeg fikk 7 siden jeg liker mine pannekaker ganske store. 😛
Putt inn i dehydratoren på cirka 41 grader celcius og la den stå i cirka 6 timer. Jeg dehydrerte andre ting samtidig så mine stod inne MYE lengre enn det, men de ble bra!

Mandel»krem»
1 kopp med mandler (bløtlagt)
1 kopp med vann
Litt rått vaniljepulver

Bland alt sammen i en blender og la det gå til det ser ut som krem. Hvis du vil ha en krem som ser ENDA mer ut som den omnivorske varianten, så pull vekk skinnet på mandlene. Hvis ikke så vil det være noen små brune biter i kremen, men jeg likte det egentlig best sånn!

For å servere, legg en pannekake flatt ut og spre den ene halvdelen med krem og skjær skiver av banan og legg oppå kremen. Brett den andre delen av pannekaken over kremen og bananen. TADAA!
Hvis du gjør som meg og spiser dette til middag så kan du servere dem med en enkel salat. Min består av hjertesalat og skiver av agurk og tomat med et dryss med kikerter over. De er ikke raw, men kikerter er for gode til å gi opp xD

Hva mener du om å spise dessert til middag?


10 kommentarer på “Raw eplepannekaker med krem <3

  1. Elin sier:

    NAM! Vann i munnen ja 😉 Ser helt herlig ut ❤

  2. VilFag sier:

    NAAAM!!! De va dødsgo!!:D

    Såg du kommentaren min 2 hakk nere? 😉

  3. Dix Mcbridge sier:

    NAM! Vann i munnen ja Ser helt herlig ut ❤
    +1

  4. Ragnhild sier:

    I knooow! Ani Phyo er så kul! Har alle bøkene hennes, og alt jeg har laget til nå er super-digg!
    Pannekakene dine ser veldig gode ut! Et stort JA til dessert til middag. Og frokost! Og lunsj! 🙂

  5. Mmmmm fristende rawfood! 😀

  6. […] er visst en av de tingene jeg ikke lenger kan ha. Det var til jeg fant ut at man kunne lage raw pannekaker!! Disse blir like tynne som vanlige pannekaker og faktisk MYE bedre! Gjett om jeg var lykkelig […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s