Foredrag med Superdamene!

For et par dager siden tipset min kjære Vilde meg om at Superdamene Trine og Sara skulle holde foredrag i Bergen! Det tok meg ca 1.5 sekunder å bestemme meg for å være med. Så dermed benket jeg og Vilde oss på Brunello i Bergen med hver vår te og medbragte digge matgreier. Vilde hadde noen kjempegode hjemmelagde knekkebrød og müsli mens jeg hadde raw eple-pannekaker med mandelkrem og banan (oppskrift kommer). Vi hadde det kjempekoselig og lo og pratet i rundt to timer før vi tuslet bort på hotell Norge der foredraget skulle holdes.

Når vi kom inn fikk vi smaksprøver av en utrolig god drikk som het Multiblend. Den var utrolig god!! I pausen vanket det gratis smaksprøver av raw mørk sjokolade (omg, den var det BESTE jeg har smakt noen gang!!), frukt, nøtter og shots med Purely Greens. Jeg har det hjemme, men det smaker mildt sagt ikke særlig godt så har ikke vært så flink til å drikke den… Har nå bestemt meg for å skjerpe meg. Så nå skal Sigrid knipe fingrene over nesen og styrte supermaten sin. Wish me luck.

Vi fikk vite veldig mye interessant, noe av det mest slående som traff meg midt i planeten var forskjellen på økologisk og konvensjonell mat. Visste du at i konvensjonelle grønnsaker og frukt brukes det så mye sprøytemidler at du årlig får i deg 4 kg med sprøytemidler? Hvis ikke det alene er nok til å få meg til å spise økologisk så vet ikke jeg! Men det verste er at det ikke er nok, på grunn av dyrking av jordbruket i dag forsvinner opp til 76% av næringen og sukkerinnholdet stiger til himmels i forhold til det det opprinnelig skal være. Så basically får du i deg sprøytemidler og sukker…

Både Sara og Trine er virkelig nydelige damer som snakker overbevisende om saken sin og jeg er kanskje forhåndsinnstilt, men jeg kommer til å fokusere mye mer på supermat og økologisk mat.

 

Hva med dere? Har dere hørt Sara og Trine? Hvordan er deres forhold til superfood?

2 kommentarer på “Foredrag med Superdamene!

 1. VilFag sier:

  shots of Best of Greens! *kremt* 😉 haha!

  Det va dritbra! eg har veldig tru på de!

 2. VilFag sier:

  eg fant ein dehydrator btw!! åttahondreogettelleraent.
  http://www.smartartikler.no/produkter/dryers/torkere.asp
  E den ok, trur du?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s