Grønnkålchips!

Som jeg skrev tidligere så bestilte jeg den Excalibur dehydratoren med 9 brett. Jeg var veldig usikker på om dette var et godt valg siden jeg er tross alt bare én person i dette huset som spiser raw og syntes på en måte at det var litt overdrevet å ha så masse plass for bare en person.

Vel, jeg fylte opp hele maskinen i dag! Jeg bestemte meg nemlig for å prøve grønnkålchips, noe som er veldig populært på raw food forum etc. Siden så mange folk likte det så godt, så må det være noe i det, ikke sant? Og gjett om!!

Jeg var dermed på butikken i går kveld og i dag tok jeg halve pakken, rev kålen i «spisbare» biter, ca. på størrelse med en vanlig potetchips, helte litt olje (ikke mye, littegrann går langt her!) og salt + et par dryss med næringsgjær og gne alt sammen godt inn i kålen. Så spredde jeg det ut på brettene i dehydratoren (som jeg nå har døpt Hydra. Mamma mente at å si ‘dehydratoren’ var for komplisert så heretter kommer jeg til å si Hydra :P).

Samtidig med kålen fylte jeg fire relativt store sjampignoner med noen rester av en raw marinara saus og satte dem på et annet brett og drysset grillkrydder over dem. Alt dette fylte virkelig opp hele Hydra! Jeg satte timeren på ca. 6 timer, men kålen var ferdig etter omtrent 3 timer. Nå sitter jeg med en STOR bolle fyllt med herlige chips som faktisk smaker som vanlige chips, bare SÅ mye bedre!! Soppen står fremdeles siden den trenger lengre tid, men den blir kveldsmaten min, sammen med Ani Phyo sin solsikke cheeze. Nomnom! Gleder meg!

Hydra har virkelig fått gjennomgå de siste dagene! I går hadde jeg for eksempel bananpannekaker med «nutella» til frokost!!! Som regel er skjokolade og frokost en no-no hos meg, men det var virkelig utrolig godt!! Til lørdagskveldsmat stod det raw pizza med raw marinara saus, ananas, eplebiter, avocado og alfalfa-spirer toppet med cheeze på menyen. Herlighet, jeg føler meg virkelig helt fantastisk!! Dessuten merker jeg godt detox-symptomene som gjerne kommer av å gå over til mer raw mat, skal ikke gå i detaljer her 😉

Vel vel! Håper alle sammen har en fantastisk søndag! Her har jeg lagt ved et bilde av chipsen min! Sitter å slikker meg rundt munnen fremdeles xD


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s