Dehydrerte paprika-wraps

I går kom dehydratoren min!!! Gjett om jeg var i fyr og flamme, klar for å eksperimentere da!! Jeg lurte litt på hva jeg ville lage først, men bestemte meg for å prøve meg på wraps. Slik så de ut før de kom i excalibur’en:


Så pene!! Lagde 7 stykker, men den ene gikk litt i stykker fordi jeg ikke hadde tørket den lenge nok. Hvis dere ser på bildet, er det de to wrapsene som ligger i lunchboksen to jeg tok med som lunch. Resten ble sittende i dehydratoren litt til for å tørke videre siden de var litt for fuktige.


Siden jeg kom ganske sent hjem og bare hadde en halv time på meg til å spise middag før jeg skulle på jobb heiv jeg sammen en guacamole, puttet noen alfalfaspirer og guacamolen inni wrapsene og serverte med isbersalat, pære og en tomat. NOMNOM!!! Wrapsene var akkurat passe spicy, uten å være for sterke!


Oppskriften på 7 litt små wraps er:

1 paprika
1/2 kopp knuste linfrø
1/2 kopp vann
1 stilk selleri
1 ss olivenolje
1 ss soyasaus
Litt cayennepepper
Litt currypulver
Salt og pepper

La vannet og linfrøene trekke i ca. 1/2 time. Hell disse og resten av ingrediensene i en blender og blend til alt er blitt helt glatt, som en tykk suppe. Hell forsiktig over på paraflexx-arkene i dehydratoren og tørk dem i ca. 7 timer (sjekk avogtil for å se når du liker dem best).
Server! Akkurat passe balanse mellom søtt og spicy!


Reklamer

Én kommentar på “Dehydrerte paprika-wraps

  1. Elin sier:

    Raw wraps er godt, spesielt hvos tilbehøret smaker litt ekstra! Ser sunt og veldig digg ut ;-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s