Amazon <3

Wow, det er lenge siden forrige innlegg! *bøyer hodet i skam* men til mitt forsvar har jeg vært utrolig travel! Livet har gått i ett med skole, jobb og sosialt liv. Har nesten ikke tid til meg selv!

Jeg har ofte skrevet her om mine forsøk på å spise mer raw, men har liksom aldri klart å holde på det. I det siste har jeg merket at kostholdet, fremdeles ganske sunt og vegansk (det vil aldri endre seg), er ganske slapt. Jeg husket hvor bra jeg følte meg når jeg spiste high raw og bestemte meg. Nok er nok. Inn på amazon, søke etter raw food. Bestill.

I dag satt disse to bøkene å ventet på meg:

20111124-184911.jpg

20111124-184953.jpg

Jeg har allerede bladd igjennom «Raw food made easy» og jeg liker virkelig det jeg leser!!! Ani Phyo sin bok har jeg også ønsket meg aldri så lenge så kjøpte den som en slags julegave til meg selv 😉

Mamma virket også veldig interessert, spesielt i dessertene ;P Hadde jeg fått henne med meg på denne opplevelsen hadde det vært utrolig gøy! Det er noe ensomt å være den eneste som virker interessert i det som puttes i munnen vår til daglig. Maten er byggeklossene i kroppen vår, hvorfor ønsker noen å bygge kroppen sin på usunt junk når de har valget mellom det og nydelige, friske, RÅ frukt og grønnsaker?!?!

Denne gangen er jeg dedikert, men har lavere forventninger til meg selv. Målet er ikke å spise mest mulig 100% raw, men finne den balansen der jeg trives. Helst vil jeg ha et kosthold der ca 3 av 4 måltider er raw. Det har jrg gjort før og dette var da jeg trivdes og fungerte best!

Ønsk meg lykke til! Og om en måned er det jul!!!! Gjett om jeg gleder meg da!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s