80-10-10

Endelig har den kommet! For en tid tilbake siden bestilte jeg dr. Douglas Graham sin bok «the 80-10-10 diet» og den lå nå på bordet og ventet på meg når jeg kom hjem! Dette er en bok jeg har store forventninger til!

Tallene 80-10-10 står for ratioen karbohydrater, fett og proteiner dr. Graham anbefaler og han anbefaler også en såkalt fruktariansk livsstil, dvs mest frukt. Nå må man husle at frukt, botanisk sett, er mer enn søt frukt som appelsiner, epler og bananer. Tomat, paprika, squash, agurk etc er faktisk også frukter. For nå skal jeg bruke helgen på virkelig å sette meg inn i dette og så skal jeg si oppdatere her når jeg har blitt ferdig og kan skrive en omtale!

Gled dere og spis frukt!

20111021-192024.jpg

3 kommentarer på “80-10-10

  1. Spennende å høre om nye dietter 🙂 Selv har jeg aldri fugt noen spesiell diett, men jeg synes det er spennende forde, fordi jeg liker å finne ut om forskjellige kostholdstyper 🙂

  2. sigen92 sier:

    Ja, samme her! Jeg liker å lese hva andre har opplevd og føler seg etter å ha fulgt en type måte å spise på. Jeg er rimelig sikker på at jeg kommer til å følge selve ratioen, men antagelig ikke den raw måten av den.

    Jeg kommer til å skrive en nøyere vurdering av boken når jeg er ferdig med den!

  3. […] jeg spiste i forhold til 80/10/10. For de som ikke vet hva dette er, så har jeg postet mer om det her og […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s