Menn og feminisme

Jeg leste i BT i dag (Lørdag 24.sep.) en artikkel om hvordan menn er livredd for hvordan feminismen skal ta over deres lille maskuline verden. Det gjør meg forbanna når menn hakker på kvinner, ja, til og med bruker utsagn som «etter loven om forbud mot kjøp av sex får jeg lyst til å voldta»! Jeg mener, hvilke verdier er det for noe?!

Voldtekt er ikke noe man skal se lett på, og IALLEFALL ikke bruke som et middel til å sette kvinnen på sin «rettmessige» plass. Det ser nesten ut som om menn er redd for at feminister har en eller annen slags gjemt agenda for å ta over verden og gjøre alle menn til slaver under seg. Hvilket ikke stemmer, sånn bare for å nevne det. Hvis man hadde brukt hjernen sin litt, så hadde man forstått at feminister kjemper for rettigheter som burde være åpenbare fra starten av. Kvinner er ikke underlegne mannen på noen måte! I noen samfunn blir kvinnen hyllet for deres livgivende aspekt, uten kvinnen hadde ikke mannen eksistert! Tenk litt på det, neste gang du som mann tenker på å rakke ned på en av det «svakere» kjønn.

Som journalisten i BT skrev, så skremmer virkelig denne tankemåten meg. Særlig når den studenten som hadde ytret det utsagnet som nevnt tidligere, også sier seg enig i Terroristens (vi vet alle hvem jeg mener) manifest der det tar opp kvinner. Kvinnehatet er tydelig og det skremmer meg. Hvordan kan NOEN ved sine fulle fem være enig med en slik psykopat?! I tillegg nevner denne studenten også hvordan man burde slå seg sammen med muslimene for å forkjempe feminismen. Ærlig talt, dette blir for drøyt!

Vi kvinner er ikke skadedyr. Vi er ikke ute etter å legge menn under oss og herske over dem. Vi er ikke underlegne på noe som helst vis. Vi har de samme rettigheter som menn. VOLDTEKT ER IKKE EN STRAFF, DET ER DET VERSTE NOEN KAN BLI UTSATT FOR! Voldtekt frarøver deg alt, din selvfølelse, stolthet, ære, you name it! Mange jenter har blitt drevet til selvmord etter en voldtekt bare fordi de ikke klarer å leve med minnet om den uhyrlige opplevelsen de er blitt utsatt for. Og dette blir av noen pysete, smålige menn sett på som en passende metode for å sette kvinner på sin plass?!

Dette er ikke en verden jeg er enig med. Den verden vi lever i er bedre enn det, MENNESKER er bedre enn det. Iallefall velger jeg å tro at flertallet av menneskene her i verden deler min bestyrtelse og mitt raseri når de leser en slik artikkel. Flere og flere må få øynene opp for det som faktisk foregår bak lukkete dører. Kjemp for et rettferdig samfunn!


2 kommentarer på “Menn og feminisme

 1. mann sier:

  De fleste, om ikke alle voldtektsforbrytere er nok mentalt avstumpet. Får sånne mennesker i seg alkohol, blir nok risikoen for voldtekt enda større. Prøver du ikke å unngå sånne mennesker, særlig hvis de blir fulle?

  Sitat: «Vi kvinner er ikke skadedyr. Vi er ikke ute etter å legge menn under oss og herske over dem.»

  Selvfølgelig er ikke alle kvinner slik, men det finnes nok av dem som virkelig er slik. Og det finnes også kvinner som begår overgrep mot menn. Les mer om det i Aftenposten http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article4225550.ece

  • sigen92 sier:

   Du har et godt poeng der. Ja, er enig i at mange voldtektsforbrytere har noe alvorlig galt, men problemet er at svært mange menn (og jeg vil virkelig understreke: ikke alle!!!) ikke alltid tar nei for et nei. Mange samleier har blitt gjennomført uten godkjenning fra kvinnen.

   Jeg er også klar over at det skjer overgrep på menn av kvinner, men her står statistikken tydelig: de aller aller fleste overgrep skjer av menn mot kvinner. Dette er en alvorlig statistikk og jeg mener man bør forholde seg til denne. For å løse overgrepsproblemet, trenger man å fokusere på hva grunnen bak overgrepene er. Noe må det være som gjør at så mange kvinner blir utsatt for overgrep. Tall fra USA viser at 1 av 4 kvinner er blitt utsatt for et overgrep. 1 av 4!!! Dette er et tall som iallefall får det til å gå kaldt nedover ryggen på meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s