NY BLENDER!

Jeg innrømmer det. Jeg er en materialist når det kommer til visse ting. Visse ting a.k.a kjøkkenutstyr. Og når den viktigste maskinen jeg eier og har (kanskje med unntak av mac’en) døde for to dager siden brukte jeg ikke lang tid på å komme meg ut på nettet for å finne en ny en. Jeg sørget lenge over tapet av min kjære blender, men jeg rullet opp armene og satte i gang et nytt søk, en ny baby skulle i hus!

Øverst på ønskelista står en vita-mix, men de er så utrolig dyre (4-5000 kroner!) så jeg tok meg rett og slett ikke råd til den. Derfor søkte jeg en del rundt, leste flere omtaler av forskjellige blendere enn jeg liker å tenke på og endte til slutt på en vakker sak fra Krups. Herligheta kostet meg rundt 2000 kroner (ink. frakt) og er fra Norge slik at jeg ikke trenger å betale en halv årslønn i frakt hvis den skulle finne på å fuske.

Og i dag kom min kjære baby hjem. Jeg pakket den ut og måtte virkelig holde meg selv i nakken fra å prøve den med én gang, må jo vente til kvelden vettu 😉
Men jeg har store forhåpninger til denne! Det fulgte med et oppskriftshefte og det er en del der jeg har lyst til å prøve, blant annet en gazpacho! I’ll keep you updated!!

Her ser du hvordan den ser ut (bilder fra nettet av den enkle grunn at jeg ikke gidder å ta bilder selv…)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s