Den perfekte helg

Har du noen gang opplevd å gå hjem fra skolen, ønske de andre ‘god helg!’ og deretter sette deg på bussen, synke ned i setet og bare kjenne på den gode følelsen som helgen gir? Det har jeg denne helgen!

Fredagen begynte med at jeg dro på jobb etter skolen og dermed var jeg ganske sliten da jeg kom hjem. Jeg rakk å spise en deilig fruktsalat med nøtter og mørk sjokolade før min kjære venninne Vilde sendte en melding og spurte om jeg hadde lyst til å være med ut på byen en tur. Og hvorfor ikke? Jeg kom fram til at det var en stund siden jeg hadde vært ute så det hørtes hyggelig ut.
Vi endte med å drikke og spille kort til langt på kveld. Herlig!!!

Lørdag ble brukt til å vaske huset. Jeg er en av de sære 19-åringene som faktisk liker å vaske. Jeg elsker hvordan skitten bare forsvinner og huset går fra å lukte litt klamt og innestengt til å lufte frisk luft og grønnsåpe. På kvelden fikk jeg og min bror lagt inn en kort treningsøkt, noe som bare gjorde dagen enda bedre. Tenk over hvor fantastisk kroppen vår er?! Alt det vi kan gjøre med den, alle bevegelsene som faktisk er mulig å gjennomføre! Man kan bli ganske ydmyk ved tanken. Det gjør iallefall at jeg prøver så godt jeg kan å passe på den.

Så kom søndagen. Jeg våknet klokken 11, noe som for meg er helt utrolig, siden jeg pleier å våkne rundt 7-8 og være lys våken. Kanskje det bare var stress fra tidligere i uken som nå innhentet meg? Jeg vet ikke, jeg vet bare at det var deilig å kunne sove heeeelt ut! Jeg tuslet opp på kjøkkenet og lagde meg en stor smoothie og så satt jeg og spiste mens jeg leste «The China Study» av T. Campbell. Det er en bok jeg VIRKELIG anbefaler! Den er helt utrolig bra skrevet og kildene han har brukt er veldig kredible.
Så fikk jeg jobbet litt med en skoleoppgave før mamma kom hjem. Det første hun sa i det hun kom inn døra var «Hva sier du? Skal vi ta oss en tur?» Og igjen fant jeg ut, hvorfor ikke? Så ca. en halv time senere var hun, jeg og min bror, samt vår kjære firbente på fjelltur. Dessverre fant mamma akkurat det ene veldig dype hullet så vi måtte snu siden hun da hadde gjørmevann opp til låret. Det viste seg derimot at det faktisk ikke var så dumt, for akkurat i det vi satte oss i bilen for å kjøre tilbake begynte det å plaske ned. Vi konkluderte med at det var bedre å være litt våt på beinet enn å være våt all over!
Så var det middag, for min del en enkel salat. Jeg spiser enklere og enklere for tiden, ikke 100% raw, men jeg liker veldig godt det å bare kunne ta litt frukt eller grønnsaker, skjære opp og spise. Enklere middag får du ikke. De andre ville ha banansplitt til dessert og det ville jeg også. Men jeg ville ikke ha is eller den sjokoladesausen de brukte. Jeg bestemte meg for å lage min egen, så jeg tok ca. 1 ss agavesirup, 2 ts kakaopulver og nok vann til at det ble en litt tynn saus og helte over bananen min, sammen med noen salte peanøtter. NAAAAMM!!!

Nå har jeg store planer om bare å slappe heeelt av. Jeg har iført meg min kjære one-piece og har absolutt ingen planer for kvelden. Det er deilig det også!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s