Etter å ha kommet hjem fra skolen i dag, var jeg egentlig i skikkelig blåbær-humør. Middagen min var da ikke blåbær, men deilig blanding av adzukibønnespirer, tomat, paprika og eple marinert i ingefær-saus og soya-saus med grillkrydder. Alt dette puttet jeg på toppen av en seng av spinat. Very yummy indeed! Jeg kjenner dette raw-opplegget kommer lettere og lettere! Middagen er faktisk det letteste å lage raw siden det tar utrolig kort tid å lage istand og når jeg kommer hjem fra skolen er jeg SULTEN og da vil ha mat NÅ!
Uansett… Etter å ha spist grep jeg hundebåndet og tok min kjære Bonnie med på tur. Og gjett hva jeg fant langs HELE turen?! BLÅBÆR! Jeg er fremdeles absolutt i himmelen! Akkurat nå har jeg store planer om å lage en blåbær-smoothie til kvelds. Rekk opp hånden alle dere som er misunnelige nå!
Og ja, jeg måtte plukke blåbærene i en ekstra hunde-pose 😛