Hipp, hipp hurra som fyller mitt år!

Jeg er 19!!!! Gratulerer med dagen, kjære meg!

Jeg kom hjem i går og fant en pent innpakket pakke på spisebordet. Den viste seg å inneholde en kjole jeg bestilte på eBay! Den er helt utrolig søt! Som dere kanskje ser, så har den også et veldig viktig budskap som jeg nå kan ta med meg når jeg går ut døra. Kanskje jeg kan vekke litt oppmerksomhet og at folk tenker litt over saker og ting?

Den fulle teksten på kjolen er:

«Against animal testing» og under så er det et sitat fra Albert Schweitzer som sier:

«Until he extends his circle of compassion to all living things, man will not himself find peace»

Jeg synes det er et utrolig fint sitat og det inneholder virkelig en viktig sannhet! Hvis menneskene kunne lært seg å finne medfølelse med flere enn bare seg selv og noen få i sin nære omgangskrets, så kanskje kunne denne verden vært et bedre sted?

Hvis man lærer seg at alt liv har like stor betydning, så kanskje vil krig og ulykkelighet få en stopp? Jeg kan iallefall håpe! Hvis det var en ting jeg kunne ønsket meg til bursdagspresang, så ville det vært at alle mennesker kunne åpne øynene og se med full klarhet det som skjer rundt dem i verden. Det er altfor få som går rundt med et slør foran øynene og som nekter å se hvilke grusomme ting som skjer rundt dem.

Jeg vil iallefall ikke gi opp med å spre budskapet! Derfor skal jeg og noen andre i NOAH ut i Bergen sentrum å dele ut løpesedler i dag! Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å feire på! Ved å dele ut løpesedler kan jeg kanskje være med på å åpne øynene til en annen der ute! Jeg krysser fingrene…

2 kommentarer på “Hipp, hipp hurra som fyller mitt år!

  1. Lars-Arne sier:

    Sånn stol har eg og!

    And happy birthday, sånn btw.

  2. Naww, så koselig kjole! Og fin bursdag, høres det ut som. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s