Vegansk meet-up i Norge?

Jeg har tenkt mye på det at å være veganer i Norge avogtil kan være litt… ensomt. Jeg har venner, som jeg er veldig glad i, men noen ganger føler man virkelig et behov for å snakke med noen som deler de samme verdiene og tankene som en selv. Jeg hører mye på podcastene til Jason og Colleen Patrick-Goudreau, men det blir liksom ikke det samme som om man har en samtale ansikt til ansikt med et annet menneske.

Derfor klikket jeg meg inn på den alltid like fantastiske google og søkte etter veganske meet-ups. For de som ikke vet det, er meet-ups en slags gruppe man kan melde seg inn i og som med jevne mellomrom samles for å spise en middag sammen og snakke, egentlig bare være sosiale sammen med folk som er opptatt av de samme tingene som deg selv.

Nå fant jeg derimot ingen slik meet-up i Norge. Den nærmeste var i Cleveland, noe som jo blir ganske langt å reise kan man si… Så derfor lurte jeg på; noen veggiser i Norge (gjerne i Bergen-omårdet) som er interessert i å starte en meet-up gruppe? I så fall, ta kontakt!

3 kommentarer på “Vegansk meet-up i Norge?

 1. Arne veganer sier:

  Det er veganertreff flere ganger i måneden i Oslo og Stavanger! Flott at du vil starte meetups for Bergen også 🙂
  Prøv forumene på veg-veg.no og vegansamfunnet.no! Der finner du folk 🙂

 2. Sier som Arne at det er lurt å sjekke ut veg-veg og vegansamfunnet. Ellers kan du søke på facebook etter grupper, eventuelt starte en. Ta kontakt med andre bloggere i ditt område og høre om de vil møtes. Vær med på demonstrasjoner og lignende. Hvis dere har et vegansk/vegetarisk spisested kanskje du kan henge opp lapp der om noen er interessert i treff? Vær med på/arranger matkurs. Ja, det var noen ideer jeg kom på i farten. 🙂

 3. Jeg er en Spansk jenta som er nesten Vegan men føler megselv veldig rart i Bergen. Det er utrolig at det er ingen Vegan Restaurant i en stor byen som Bergen. Og så Vegan mat i vanlig restaurant er såååååå kjedelig!
  Jeg vil gjerne treffes noen som vi kan lage mat sammen eller bare møtes for sosialisering og bytte idees og opplysning om denne arsaken.
  jeg håper at min norsk er god nok for deres

  HIlsen,
  Sabela

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s