Ikke bare bare å komme tilbake fra ferie!

For de som ikke er helt oppdatert på hvor jeg tilbringer mesteparten av tiden min, så er det på en internatskole i det nydelige Hardanger. Skolen heter Framnes og ligger idyllisk til på en halvøy, omgitt av fjell og fjord på alle kanter. (Høres ut som litt av en reisebyråkampanje, ikke sant!)

Men uansett.

Nå i påskeferien så har jeg tilbragt tiden min hjemme på Sotra, en øy utenfor Bergen og jeg dro da tilbake til hverdagens mas i går kveld. Etter en ganske hendelsesrik dag på skolen (ble russe-maskot!) slengte jeg meg ned på senga oppe på internatrommet med mac’en på fanget. Så skjedde det som ofte skjer når man slår seg litt for godt til rette. Man blir sittende.

Da jeg oppdaget at det på mysteriøst vis var gått to timer bestemte jeg meg for å gjøre noe med saken. Jeg grep min kjære iPhone og bladde fram mappen med navnet ‘trening’. På Appstore for iPhone finnes det utrolig mange veldig bra applications for alt mulig rart og jeg er for øyeblikket helt frelst for Nike’s fitness app. Den er tilogmed gratis!

Nåja, etter all trening så kommer halve moroa. Nemlig dusjen etterpå. Jeg kan virkelig ikke overdrive nok hvor mye jeg elsker en varm dusj etter trening! Herlig! Men problemet med å være hjemme (eller problem og problem, fru Blom) er at der ligger håndklærne på badet. Det gjør de ikke på internatet. Gjett hvem som ikke husket på håndkle når hun lykkelig forlot rommet sitt på gikk til enden av gangen der dusjen er.

La oss bare si det sånn; det er utrolig hva man får til med litt tørkepapir og desperasjon! Da jeg ble tørr nok til å få på meg det ALLER mest nødvendige av undertøy, tok jeg mot til meg og spurtet nedover gangen og smatt inn i sikkerhet på rommet. Heldigvis var det ingen der akkurat da. Ellers så antar jeg at Vilde hadde fått noe å skrive i årboka!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s