Sykdom og surdeig

Okay, jeg må innrømme at den tittelen hørtes veldig merkelig ut. Men det er nå det jeg har brukt ferien min til så langt! Nå skal du høre:

På lørdag dro jeg til Bergen og trosset regnet som strømmet ned, for å være med i en demontrasjon mot forsøk på dyr i laboratorier. Det var veldig givende og vi sto utenfor Body Shop for å formidle at de ikke tester sine produkter på dyr (noe flere burde bli flinkere til å forstå!!!)
Nå var dette absolutt verdt det, men å stå i pøsende regn i to timer og deretter være inne i våte klær er ikke den beste oppskriften på god helse. Og jammen ble jeg ikke kraftig forkjøla. Nå ligger jeg i senga og skriver dette, men tror nok at jeg skal komme meg ut fra den i løpet av dagen! Det skal ikke stå på viljen iallefall!

Og så over til den andre delen av innlegget: surdeig. Jeg lastet ned enn app til iPhonen om hvordan man lager surdeigsbrød og side. Jeg nå er hjemme så hvorfor ikke? For de som ikke vet hvordan man lager surdeig… Sinnsykt mye mer komplisert enn vanlig brødbaking! Greia er at man slipper å bake med gjær og mange mener at det er sunnere med surdeigsbrød. Så det er det jeg har bedrevet tida mi med, å stå som en overbekymra hønemor over bollen med deigen. Jeg er litt besatt når jeg baker. Det er ikke mye annet som står i hodet på meg da! 😛

Jaja, nå har jeg oppdatert dere litt på situasjonen iallefall! Ha en fin påske videre!! Og spis MASSE vegansk sjokolade og masse appelsin!!!

2 kommentarer på “Sykdom og surdeig

  1. Em sier:

    Du du du??? Det bildet på banneret ditt? er det fra da jeg, deg og marie var på tur med B og O?

    god bedring ❤

    • sigen92 sier:

      Jepp!!! Jeg fant det i iPhoto-boksen!! Jeg likte det så godt at jeg postet det der! Jeg har masse bilder fra de turene! Vil du ha noen, så kan jeg sende de til deg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s